Siirry sisältöön

Vålerin PM-kisassa teknisiä ongelmia

2013_0819_Valer_Felix

Vålerin PM-kilpailussa Felix pääsi ajamaan vain perjantain harjoituspäivän vaihtelevissa olosuhteissa. Ensin ajettiin kuivuvalla radalla kuitenkin jo slickseillä. Toinen setti oli kuivalla radalla ja se ajettiin vanhoilla renkailla. Felix, Alex Persson, Jesper Pellijeff ja Daniel Hermanson ajoivat kaikki n. 1.05,xx kierrosaikoja. Emil Meyer Petersen ajoi heti 1.03,3 ja oli selvästi nopein myös lauantai iltana kuivassa säässä ajetussa kilpailussa, Jesper oli toinen ja Daniel kolmas.

Felixin Moto3 käyntihäiriöt alkoivat lauantain aika-ajossa ja varaosien puuttesta johtuen kilpuria ei saatu ajokuntoon kilpailuun mennessä. Seuraava kilpailu on tulevana viikon loppuna Red Bull MotoGP Rookies Cupin kilpailu Brnossa.

Kategoriat

4. RBR, Moto3, Swe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: