Siirry sisältöön

Felix oli toinen Kurikan SM-kilpailussa

Suomen kesän suurin ratamoottoriurheilu tapahtuma Kurikka Race Weekend Botniaringin uudella radalla oli menestys. Runsas yleisö oli seuraamassa moottoripyörien ja autojen kilpailuja lauantaina ja sunnuntaina . Radalla riitti nähtävää aamusta iltaan, kilpailussa ajettiin neljä moottoripyöräluokkaa ja neljä autoluokkaa. Varikolla oli vähän ahdasta, mutta muuten järjestelyt menivät oikein hienosti.

IMG_2074_x

Moto3-luokka oli tavallista mielenkiintoisempi, kun MM-sarjan kuljettaja Niklas Ajo oli paikalla näyttävällä Avant tallin kalustolla. Niken oma tehdaskilpuri on jo matkalla Indianapolisiin seuraavaan Moto3 luokan MM-kilpailuun ja käytössä oli KTM:n tuotantokilpuri, johon oli vaihdettu tehdaspyörän jousituskomponentit. Jo aika-ajossa Niklas näytti nuoremmille MM-sarjan vauhdin ja oli 4,7 sekuntia Felixiä nopeampi, kolmas oli Patrik Pulkkinen ja neljäs oli SM-pistekärki Sami Laaksonen jo 5,7 sekuntia Niken perässä.

DSC_7653_x

Kilpailussa Niklas karkasi jo heti alussa, Felix ja Patu taistelivat koko kisan ajan tiukasti toisesta sijasta, Sami otti huonon lähdön ja jäi podium taistelusta ratkaisevasti jo lähdössä. Viimeiselle kierokselle lähdettäessä Felixillä oli 0,8 sekunnin ero Patuun, mutta vaihtovirhe viimeisessä vasurissa antoi Pulkkiselle mahdollisuuden ohitukseen, maalissa eroa oli vain 0,062 sekuntia. Felix paransi kierrosaikaa kisassa vajaalla sekunnilla, aikaan 1:45,723, joka oli 4,1 sekuntia voittajaa hitaampi.

Botniaring_Moto3_Podium_x

Nyt on neljän viikon kilpailutauko, seuraava kilpailu on PM Norjassa 18.8 ja seuraava Red Bull MotoGP Rookies Cup kilpailu Brnossa 24.8.

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: