Siirry sisältöön

Cartagenan ajoleiri

IMG_0857_blog2IMG_0857_blog1

Ajo Motorspotin Junior Projectin Cartagenan harjoitusleiri on takana. Harjoituskierroksia tuli yhteensä neljän päivän aikana 141. Honda toimi hyvin ja vauhtia oli tarkoitus nostaa koko ajan, kun säädöt saadaan paremmin sopimaan radalle. 1. päivä 1,47,18, 2. päivä 1,44,48 3. päivä 1,43,61 ja viimeisenä päivänä 1,43,10. Kova tuuli haittasi ajamista viimeisenä päivänä ja painoi Felixin vitos mutkan jarrussa likaiselle, josta seurasi vauhdikas kaato. Kuljettaja selvisi onneksi vain mustelmilla. 2-tahtinen istui hyvin Felixin käteen ja kierrosaika parani peräti 3,8 sek. viime vuotisesta.

cartagena

Joakim Niemen jäätyä pois Ajo Motorsportin Junioreista tilalle tuli nuori 12-vuotias Patrik Pulkkinen, joka ajoi ensimmäistä kertaa ”isolla” kilpurilla ja oli heti suomalaisista toiseksi nopein uudella Moto3 Hondalla ajalla 1,46,38. Harjoituksia Espanjan itä-rannnikolla suosi hyvä aurinkoinen ja lämmin, mutta tuulinen sää. Yhden matkapäivän jälkeen testit jatkuivat Jerezissä.

Kategoriat

125cc, 4. RBR

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: