Siirry sisältöön

Felix Hopeasompa 2013 kisoissa

Felix Hopeasompa mestaruuskisassa
Felix oli Äänekoskella hiihtämässä kilpaa kansallisessa Hopeasompa juniori mestaruuskilpailussa Pakilan Vedon joukkueessa. Lauantaina oli henkilökohtainen 5km ja sunnuntaina viestit, jossa PaVe:n M15 joukkue oli 14. Hiihto on hyvää harjoitusta ennen seuraavaa Jerezin testiä, joka on 12-13.3. Ennen Red Bull MotoGP Rookies Cupin harjoitusta on Cartagenassa 7-10.3 BSB ratapäivät, jossa Felix on myös mukana 2-tahtisella Hondalla. Saadaan myös vähän selvyyttä miten Felix sopeutuu 4-tahtisesta 2-tahtiseen ja taas takaisin nelariin.

Kategoriat

4. RBR

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: