Siirry sisältöön

Felix Red Bull MotoGP Rookies Cup sarjaan 2013

Ajo Motorsport Junior Projectin nuori Felix Nässi 14 v. on valittu Red Bull MotoGP Rookies Cup 2013 sarjaan. Kolmipäiväisessä valinta tapahtumassa oli mukana 106 kuljettajaa, jotka oli jaettu kahteen ryhmään. Samana päivänä suomalaisten kanssa ajoivat mm. englantilaiset, yhdysvaltalaiset ja ranskalaiset kokelaat. Ensimmäinen päivä ajettiin lyhyellä n. 1,4 km radalla. Aamupäivällä tutustuttiin rataan ja Pre Metrakit 125 ratamoottoripyörään, ajo-aikaa oli 5+15min. Iltapäivällä ajettiin 20 minuuttia samaa lyhyttä rataa, jonne kuljettajat lähetettiin yksitellen näyttämään osaamistaan.

Torstai päivälle jatkoon valittiin 49 kuljettajaa, joista 11 oli espanialaisia, 9 italialaista, muita kuljettajia oli  mm. Indonesiasta, Turkista, Saksasta ja Eestistä. Felix ryhmässä ajoi mm. Italian  Manuel Pagliani, joka oli Albaceten EM-kisassa 13. Toinen ajopäivä ajettiin pitkällä n. 3,5km radalla, aamupäivällä 15 min ja iltapäivällä 20 min. Ensimmäinen ajo oli vielä vähän  hakemista, mutta iltapäivällä Felix pääsi hyvään rytmiin ja oli tyytyväinen suoritukseensa.

Jännittää saatiin iltaan asti, koska ryhmässä oli myös nopeampia kuljettajia. 12 uutta kuljettajaa valittiin vuoden 2013 Red Bull MotoGP Rookies Cupiin ja Felix mahtui näiden joukkoon, suunnilleen saman verran vanhoista kuljettajista jatkaa sarjassa

Sarjaa ajetaan vuonna 2013 nelitahtisella KTM 250 RBR pyörällä.

Kategoriat

125cc, 4. RBR

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: