Siirry sisältöön

26.8. Selvään voittoon Motoparkissa

Felix ajoi selvään voittoon Motoparkissa.

Jo aiemmin SM-hopean varmistanut Felix piti yllä selvästi nopeinta vauhtia koko viikonloppuna Virtasalmella viimeisessä ratamoottoripyöräilyn GP125 SM-kisassa. Lauantaina hän ajoi 1,1 sekunnin pohjat aika-ajossa, joka oli 0,3 kovempaa kuin kesäkuun kilpailussa. Felix ajoi selvään voittoon myös kilpailussa. Alla oli uudet Dunlopin renkaat ja Hondassa uusi mäntä, joilla olisi ollut vielä mahdollista parantaa kierrosaikaa, mutta turhaa riskiä ei otettu, koska vielä oli mahdollisuudet myös mestaruuteen.

Joakim Niemi ajoi varmistellen neljänneksi ja tämä riitti hänelle kahden pisteen voittoon yhteispisteissä Suomen mestaruudesta. Toiseksi kilpailussa ajoi vasta ensimmäisen GP125 kilpailun ajanut, Juniori Cupia ylivoimaisesti hallinnut, Vili Virtanen Derbillä. Kolmas kilpailussa oli Sami Laaksonen, joka otti myös yhteispisteissä SM-pronssia.

Ajo Motorsport Juniori teamin nuoret kuljettajat menestyivät hienosti, vasta ensimmäistä vuotta GP125- luokassa ajavat, Felix 14v. ja Sami 15v. laittoivat kokeneemman 17 vuotiaan Joakimin tiukalle kauden kaikissa kilpailuissa. Kokemus oli kuitenkin valttia ja jo neljättä kautta GP125 moottoripyörää ajava Niemi oli kaudella niukasti parempi. Juniori teamin neljäs kuljettaja Henna Ylijoki oli yhteispisteissä kuudes.

Kategoriat

125cc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: