Siirry sisältöön

12.8. Felix varmisti SM-hopea

Felix oli kolmas Räyskälässä kauden kuudennessä 125GP kisassa. Kaatuminen lauantaina ensimmäisissä aika-ajossa haittasi valmistautumista lentokenttäradan kilpailuun, tärkeitä harjoituskierroksia jäi ajamatta. Vaikealla ja kuoppaisella radalla pitää kaikki olla kohdalla, jos aikoo voittaa. Kokeneemmat Joke ja Sami karkasivat jo heti alkukierroksilla. Kilpailun jälkimäisellä puoliskolla Felix sai ajolinjat kohdalleen ja ajoi kilpailun nopeimman  kierrosajan ja tavoitti kärkikaksikko ajonkin verran. Maalissa Joke oli tiukan taistelun jälkeen ensimmäinen ja Sami toinen vain 0,134 sek. perässä, Peter Paloranta oli neljäs ja Henna Ylijoki viides.

Viimeinen RR:n SM- osakilpailu ajetaan Virtasalmen Motoparkissa kahden viikon päästä 26.8. Tämän jälkeen on tarkoitus vielä osallistua Karlskogssa viimeiseen Ruotsin mestaruuskilpailuun 8-9.9.

Kategoriat

125cc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: