Siirry sisältöön

17.6. SM Motopark

Lauantain aika-ajossa ei otettu riskiä oudolla radalla. Motoparkissa Felix oli aiemmin ajanut vain MiniGP pyörällä, jolla ajetaan lyhyttä rataa. Torstaina ja perjantaina oli saatu hieman kokoemusta, mutta rata tuntui vielä oudolta.

Lauantain ajat:
Joakim Niemi 1:35.059
Sami Laaksonen 1:35.963
Felix Nässi 1:36.812

Ajo Motorsportin Juniorit tarjosivat yleisöön menevän kilpailun GP125-luokassa Motoparkissa. Koko kilpailun ajan Felix, Joke ja Sami ajoivat peräkkäin, sijoituksia vaihdellen. Felix lähti parhaiten liikkeelle viivalta ja johti kisaa takasuoralle, jossa Joke ja Sami menivät ohi. Felix paransi kisassa kierrosaikaansa 2,7 sekuntia, kun alla olivat uudet renkaat, uusi mäntä ja kaasuttimessa, teamin päämekaanikon, Aatu Valkeisen parantamat säädöt. Kaarteista ulostulonopeus kasvoi niin paljon, että takasuoran päässä väitykset jäivät lyhyiksi ja kilpakumppanit pääsivät aina suoralla ohi.

Kilpailun lopussa kierroksella ohitettavat hidastivat Felixin ja Samin vauhtia niin , että viimeiset ohitukset jäivät tekemättä. Sami jäi pahasti pussin ja Felixkään ei saanut enää Jokea kiinni. Maalissa Felix oli 0,4 sek. Jokea perässä ja Sami 2,2 sek. Tiukka taistelu jatkuu tulevana viikonloppuna Pohjanmaalla Vetelissä. Kemoran rata on myös Felixille tutumpi, sitä on ajettu MiniGP:llä ja pari päivää myös GP125 Hondalla. Myös Henna on toipunut Alastaron kaatumisesta ja on mukana kilpailussa.

Kemoran SM-kisan jälkeen jatketaan suoraan Norjaan Mo i Ranan radalle PM-kisoihin, jotka ajetaan 6-7 heinäkuuta keski Norjassa nopealla 3,7 kilometrin radalla. Paikalla ovat myös muut pohjoismaiset GP125 ja Moto3 kuskit.

SM PISTEET

Joakim Niemi 25 16 25 25 91
Felix Nässi 16 25 20 20 81
Sami Laaksonen 20 20 16 16 72
Peter Paloranta 11 13 13 13 50

Kategoriat

125cc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: