Siirry sisältöön

27.5. Botniaring SM

Felix oli kolmas SM-avauksessa Botniaringillä. Podiumpaikka on hyvä tulos avauksesta, mutta parempaankin oli mahdollisuus. Aika-ajossa Felix oli kolmas, mutta kisa-aamun warm-up:ssa jo nopein. Aamun säädöt eivät enää iltapäivän lämmössä toimineet. Felix pysyi 5-6 kierrosta Joken perässä, mutta kisan puolivälissä takarengas alkoi luistaa ja vauhtia oli pudotettava. Ajo Motorsport junior project team ajoi nelosvoittoon. Nopein oli kokenut Joakim Niemi ennen Sami Laaksosta ja Henna Ylijoki oli neljäs.

Kategoriat

125cc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: