Siirry sisältöön

27. – 29.4. Anderstorp

Felix aloitti kauden 2012 kisat Anderstorpin Ruotsin mestaruuskisoissa. MiniGP on vaihtunut Hondan 125 kuutioiseen täysveriseen kisapyörään. Espaniassa tuli kilometrejä ja nyt haettiin Ruotsista kisakokemusta.

Perjantaina auringon paisteessa (15 astetta, kova tuuli) ehdittiin aja 20 kierrosta ja ajat olivat välillä 1:49 .. 1:52.

Lauantain aika-ajoissa Felix ajoi paikalle 8 ajalla 1:48,890 (4,7 sekunttia kärkeen). Kisa aloitettiin kuivalla, mutta kuuden kierroksen jälkeen kisa keskeytettiin sateen takia. Kisaa jatkettiin myöhemmin, muuta Felix jätti sen väliin puuttuvien sadekelin renkaiden takia. Mukana neljätoista kuljettajaa.

Lauantain kisa (kuiva, 6 kiers.):
1. Jesper Pellijeff
2. Alfred Björback
3. Linus Harrysson
4. Emil Meyer Petersen
5. Joakim Gulliksen
6. Felix Nässi

Sunnuntain aika-ajoja haittasi aamuinen sade ja kunnon sadekelin renkaiden puute. Lähtöpaikaksi tuli 9 ajalla 2:06,170. Itse kisa ajettin iltapäivällä kuivassa kelissä. Felix nousi hyvin kisan kuluessa ja kierroksella 9 oli noussut viidenneksi. Muutaman kierrosken jälkeen Pellijeffin ja Ödegårdin pääsivät edelle. Pellijeffin Apriliaan tuli ongelmia ja siirtyi varikolle. Felix yritti ohitusta Ödegårdista viimeisellä kieroksella viimeisessä mutkassa, mutta samassa mutkassa ollut kieroksella ohitettava sotki ajolinjoja ja seurauksena ulosajo. Mukana kolmetoista kuljettajaa.

Sunnuntain kisa (15 kier.):
1.  Alfred Björback (1:45,417)
2.  Joakim Gulliksen (1:46,091)
3.  Emil Meyer Petersen (1:46,921)
4.  Linus Harrysson   (1:47,928)
5.  Andreas Berntsson (1:49,211)

kesk. Felix Nässi (1:47,766)

Kategoriat

Swe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: