Siirry sisältöön

Cartagena 8. – 11.3.

Felix ja Sami

I päivä. Ensimmäisenä päivänä ajettiin 108 km. Felix ajoi 3 settiä, yhteensä 36 kierrosta. Ilma oli suhteellisen kylmä +15, iltapäivällä vain +12. Alkuperäisillä 07 renkailla oli tarkoitus vain totutella rataan ja Honda RS125 kilpuriin ja oppia seuramaan koneen lämpötilaa mittarista. On tärkeää, että lämmöt pysyvät 60-70° koska se takaa moottorin moitteettoman toiminnan. Paras kierrosaika oli 1.52.

Henna

II päivä. Moottoriin oli vaihdettu uudet öljyt ja mäntä viilattu. Ilma oli edelleen aika viileää +13 ja tuulista, mutta aurinkoista. Kilpuriin ei tehty mitään säätöjä vaan haettiin radalle parempia ajolinjoja Aleksi Kyllästisen opastuksella. Viimeisellä setillä tuli kaato, eturengas lähti alta nopeassa oikeassa. Kuski oli kunnossa, mutta Hondasta meni jalkatappi poikki ja etuakselin pää kului pois. Onneksi Teamin varaosa pakista (Laaksosen Jarilta) löytyi tappi ja englantilaisilta uusi etuakseli. Kierroksia tuli 40, paras aika oli 1.48.

Felix

III päivä. Aamulla on +10° ja kahden ensimmäisen setin paras kierrosaika oli 1.50. Päivällä vaihdettiin uudet tuoreet Dunlop renkaat. Päivän päätteeksi Felix ajoi 30min kisasimulaation ja kierrosajat pysyivät hyvinä 1.49-1.47, viimeinen vielä korkea 1.46. Samaan aikaan radalla olleet Moto3 Hondat ajoivat 1.45. Yhteensä päivälle tuli 48 kierrosta ja 170km. Seuraavalle päivälle vaihdettiin uusi mäntä.

IV päivä. Viimeisenä päivänä ajettiin 51 kierrosta, 178km. Edelleen oli kylmää +14 eivätkä kierrosajat enää parantuneet. Felix kärsi pitkistä välityksistä, meillä ei ollut mukana rattaita, jotta välityksiä olisi voitu vaihtaa. Harjoituslähtö ja kisasimulaatio onnistuivat myös hyvin, ajat 1.50 -1.46 Cartagenan ajoleiri oli erittäin hyvä ja nyt olemme paljon valmiimpia aloittamaan kauden Suomessa. Kiitos leirin järjestelyistä ja kaluston kuljetuksesta huolehtineille, Allulle ja Jarille.

Tässä taas poistutaan koneesta

Paluu Suomeen olikin sitten haasteellinen maanataina yhdeltä piti koneen lähteä Madridista kohti Suomea, mutta lopulta vasta keskiviikko aamuna päästtiin Finnairin koneella Helsinkiin.

Kategoriat

125cc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: