Siirry sisältöön

125cc pyörän sisäänajo Cartangenassa

Benidormista siirryttiin Cartangenan radalla. Rata on todella vaihteleva ja haasteellinen, todella hyvä testaamiseen sopiva rata. Pituutta radalla on 3506 metriä, leveyttä 10 metriä (lähtösuoralla 12 m). Radan oli vuokrannut BSB:n organisaatio, joten oli odotettavissa myös todella vauhdikasta katsottavaa.

Pyörällä ei ollut vielä ajettu kiertaakaan, joten enismmäinen päivä meni sisäänajossa ja pyörään sekä rataan tutustuessa. Suomalaisista mukana olivat Felixin lisäksi  Henna Ylijoki ja Sami Laaksonen Ajo Motorsport junior Project -tiimistä, sekä SM superbike kuski Aleksi ”Allu”  Kyllästinen.

Kategoriat

125cc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: