Siirry sisältöön

4.9.2011 Tattarinsuon kisa

Viimeinen kotimainen MiniGP-kilpailu ajettiin Helsingin karting radalla Tattarinsuolla. Aika-ajossa Felix oli 4. joka oli hyvä lähtöpaikka, toisessa rivissä sisäkaarteen puolella. Kummassakin lähdössä Felix ehti ensimmäiseen kaarteeseen kolmantana. Molemmissa lähdöissä hän oli myös maalissa 3. Ensimmäisessä kilpailussa kakkos paikasta oli kova taistelu Aslan Hasanin ja Vili Virtasen kanssa. Felix oli monta kertaa Aslanin edellä toisena, mutta hieman nopeammalla pyörällä Aslan nousi aina takaisin ohi. Kierrosten laskija yllätti lopussa, kahden kierroksen näytön jälkeen tuli seuraavalla kierroksella ruutulippu. Felix jäi niukasti kolmanneksi ja viimeinen ratkaiseva ohitus jäi tekemättä.

Toisessa lähdössä Aslan ja Patrik Pulkkinen karkasivat jo alussa, mutta Vili ajoi koko erän aivan Felixin takapyörässä kiinni. Patrik voitti molemmat lähdöt selvästi. Kotimainen kisakausi on nyt ohi, mutta mahdollisesti mennään vielä Ruotsiin Mantorpiin 2.10. Paikalla oli Felixiä kannustamassa myös useita Ducati Clubin jäseniä, jotka poikkesivat myös varikolla kahvilla.

Kategoriat

MiniGP

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: