Siirry sisältöön

28.8.2011 Motopark

Felix ajoi Virtasalmella RR SM:n viimeisen osakilpailun avauslähdössä MiniGP luokassa 4:ksi. Kilpailu ajettiin Motoparkin radan nopealla takalenkillä, jolla ei ollut sähköistä ajanottoa. Aika-ajon ajat otettiin käsin sekunttikelloilla, jokaiselle kilpailijalle otettiin muutama aika. Felix sai ajan 59,85 (2 sek. kärjestä), joka oikeutti 7:een ruutuun. Lähdössä Felix jäi pussiin, mutta nousi nopeasti 5:ksi. Kärkikaksikko karkasi jo alussa ja Felix ajoi pitkään viidentenä. Viimeisellä kierroksella hän sai kiinni n. 2 sek. edellä olleen kaksikon Vili Virtanen ja Lassi Soini. Viimeisessä kaarteessa Felix ohitti Vilin ja pääsi aivan Lassi rinnalle. Maalissa Lassi oli kolmas, 1m Felixin edellä. Patrik Pulkkinen voitti ja Aslan Hasan oli toinen.

Viimeinen kotimaan MiniGP kilpailu on tulevana viikonloppuna Helsingissä Tattarinsuon mikroautoradalla su 4.9 klo 12.40 ja 14.40. Mukana on myös MiniSuperit ja Minimotot yhteensä kymmen nopeatempoista kilpailua. Tervetuloa kaikki kannustamaan. Felix tarjoaa kahvit varikolla Ducati Club Finlandin teltassa.

Kategoriat

MiniGP

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: