Siirry sisältöön

17.7.2011 Felix voittoihin Kalmarissa

Suomalaiset RR-juniori kuljettajat ajoivat hienosti Ruotsin Kalmarissa järjestetyssä Mini Moton Ruotsin mestaruuskilpailussa.  Felix Nässi voitti molemmat MiniGP Honda 100 luokan lähdöt ja Peetu Paavilainen voitti molemmat Mini Moto A-juniorin kilpailut.

Felix lähti kilpailuun toisesta ruudusta ja pääsi heti lähdössä kärkeen. Kolmannessa kaarteessa Joel Marlund törmäsi Felixin kylkeen ja hän ajautui nurmikolle. Felix aloitti takaa-ajon kahdeksannelta sijalta, pian Joel kaatui kärjestä. Felix saavutti johdossa olleen Johnny Rotvikin kaksi kierrosta ennen maalia ja pääsi nopeasti ohi ja ajoi niukkaan voittoon. Maalissa eroa oli toiseksi tulleeseen Johnnyyn 1 sek. Toisessa erässä Felix pääsi taas lähdössä kärkeen ja piti kärkipaikan maaliin asti. Toiseksi tuli Joel Marklund ja kolmas oli Johnny Rotvik.

Lisäksi Felix ajoi kaksi lähtöä luokassa MiniGP50 + Honda 100, tässä luokassa on Hondien lisäksi mukana myös selvästi tehokkaammat MetraKitit, joissa on 2-tahtinen 50cc moottori. Felix oli molemmissa lähdöissä maalissa toinen, mutta varaslähtö tiputti viimeisessä lähdössä sijoituksen kolmanneksi (aikasakko 20s.).

Kategoriat

MiniGP

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: